Sofie Thörnqvist

ego-friday







2010-05-30 @ 20:57:47 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fan

Det känns verkligen som jag slängt bort mina två livs bästa år på ingenting.

all this for nothing





2010-05-30 @ 16:15:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


yes

Åkte hem tidigare från skolan idag. Har inte sovit så bra så orkade verkligen inte vara där. Nu sitter jag hemma och har precis blivit klar med min handledarmanual, vilken lättnad! Nu är det inte så mycket mer uppgifter som ska in.
Från skolan fick ja även hem ett lass med cocosbollar, det första jag gjorde när jag kom hem var att öppna ett paket. Trots att jag inte äns tycker dom är så goda. Vi håller nämligen på och spar till våran klassresa nästa år, hurtiga klassen - javisst



Och föresten! Idag är det precis en månad tills jag fyller 18 år. UNDERBART! Det känns så nära men ändå så långt bort, tiden går verkligen sakta för mig just nu.

Imorgon är det en vecka tills Tommy tar studenten också, jag är så glad för hans skull även om jag önskar att saker och ting inte var som det är just nu. Får väl åka in till Uppsala nästa vecka och köpa en studentpresent, jag har ett töntigt förslag på lager, som vanligt. haha


2010-05-27 @ 14:12:49 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


godnatt <3



I will wait for you, I know what we had...

2010-05-25 @ 22:39:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag

Det blir nog inte lika fint väder idag som igår inte. Synd, jag vill ha massor av sol. Älskar det.
Idag ska jag iallafall ta tag i lite saker, fixa lite med bilen och plugga. Känns fel att jag säger att jag ska fixa med bilen för jag kan verkligen ingenting om bilar. Tur att det finns andra som är bättre på det ^^

Imorgon är det skola igen och nu är det verkligen bara plugg som gäller den sista tiden. Men snart är skiten över och det ska bli så skönt att få ha lite ledigt innan jag fyller 18. Vi ska ju bland annat till leksand ett gäng på midsommar.
Hur det blir återstår och se för tillfället ..

2010-05-23 @ 09:14:22 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mys i solen

Sommaren är här ;)

2010-05-22 @ 18:45:45 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jag mår....?

Är det någon som vet när smärtan släpper? När man känner sig glad eller hungrig igen?
När kommer dom där andra känslorna som man har tillbaka? Jag hatar dom som jag har i mig just nu.
Jag tycker synd om min familj som får stå ut med mig. Min söta syster som sover brevid mig varje natt. Jag klarar inte av att vara ensam. Tårarna tar aldrig slut, och ibland vet jag inte äns om jag gråter över dig längre. Jag mår bara dåligt. Jätte dåligt.

Jag har världens bästa vänner som stöttar mig, tack för ni finns. Ni anar inte vad ni gör för mig. <3




2010-05-20 @ 21:11:05 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


what can i do to make you love me?

Imorgon ska jag och Alexandra till gillinge för att göra halkbanan. Kommer nog bli jätte kul :) Ser fram emot det jätte mycket eftersom jag suttit hemma nästan hela dagen, mår inte så jätte bra. Men ska bli skönt att få det gjort med :) Innan dess har vi körlektion så vi ska ta sju bussen imorgon, usch :P
Snart är det bara en månad kvar tills jag fyller år...wiho

Och jag har ju bokat teori och uppkörningen! =D

2010-05-18 @ 19:23:27 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


game over

Jag kommer sakna dig någe otroligt.
2010-05-18 @ 14:23:42 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


har inga pengar på mobilen

Sov hos Tommy i natt, åkte hem vid 2 och fortsatte sedan till tierp med mamma. Nu är jag hemma igen och ska precis hoppa in i duschen. Ikväll ska jag lägga hela min lediga tid åt skolan :) åhhhh, underbart..

Inte mycket som går bra för mig just nu alltså :P Har hittat en del fel på bilen också. Det är synd att allt ska kosta pengar...mycket pengar också! annars hade jag ju kunnat fixa det direkt =)

2010-05-16 @ 16:16:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


varför borde jag äns säga någonting.

Igår fick jag reda på en sak som inte alls gjorde mig förvånad. Jag brydde mig nästan inte äns om det. Det var inte mer än äckligt för mig. OM det inte hade varit så att min pojkvän döljt saker för mig. Det var det som förstörde min kväll igår och jag vill bara att ni ska veta att det har ingenting med det jag och Tommy går igenom just nu.

Jag visste inte äns om det :)

2010-05-16 @ 14:44:32 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


jag älskar dig

Den smärta som jag har i mig just nu går inte attt beskriva. Det är den smärta som i 2 års tid har varit min största rädsla. Trots denna smärta känns det som en dröm. Jag kan inte tänka mig en vardag utan dig. Du har gjort mig till den jag vill vara och du har alltid och kommer alltid betyda så grymt mycket för mig. Du är min bästa vän och den underbaraste pojkvän som finns. Jag önskar att jag kunde göra någonting för att få dina känslor som förr. Jag önskar jag kunde smitta av mig lite kärlek från mig själv. Jag bara önskar att du ändrar dig, men det känns långt härifrån. Jag vill inte ha ett slut på våran kärlek nu, jag klarar inte det! :(

Älskar dig Tommy <3



2010-05-13 @ 17:16:45 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


tell me




You are my everything
My head and my heart mind my wing
i could give all again
I’m never sure
of anyything
with you


The jokes the laughs the teardrops too
The games the fun the travels too
Yes I won’t do them all with you
All good things now come from you


I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I’m damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you


You are my everything
My head and my heart mind my wing
The past the present tomorrow too
I’ll spend my final day
with you


I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I’m damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you


I hope you feel the way I do
I hope you give yourself up too
I’m damned to feel the way I do
What have I done
to fall so hard
for you



2010-05-13 @ 14:17:04 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mitt hjärta

Är kvar i Uppsala och för en timme sen kom min älskling hit. Just nu ligger han och sover brevid mig i soffan, mys. Men jag håller på och pluggar, frågorna till hemsjukvården var lite fler än vad jag trodde så jag har inte kommit någonstans direkt :P vi ska ha ett stort prov på hela kursen nästa tisdag och jag är som vanligt inte förberedd ;)

Ikväll blir det filmkväll, sweet.

2010-05-12 @ 14:14:02 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


sjukling

Mådde skit i morse när jag åkte till skolan, på en natt kan mycket hända säger jag bara. Jag är less på dom här mini förskylningarna som jag har helatiden, snorig som fan och vart är min balans? helt rubbad, känner mig svimmfärdig helatiden. Riktigt less på skiten...

Iallafall så skippade jag skolan och åkte hem till Uppsala. Har inte gjort så mycket mer än haft en körlektion idag och den var iallafall lyckad. Lyckad trots att jag fick 3 motorstopp, haha!
Jag fick köra ny bil och med ny lärare idag och det var lite annorlunda mot innan. Men mycket positivt :)



2010-05-11 @ 21:19:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


bloggdesign

Satt för en stund sen och försökte fixa en ny design till Josefine, satt nästan en timme men tillslut lessna ja när inte saker och ting gick som det skulle. Ibland är det så himla enkelt och ibland går det inte alls. Den är inte klar men vi kom överens om att fortsätta någon annan dag. Nice..
Och nu för en minut fick jag för mig att jag skulle ta tag i min egen blogg. Kan ju inte stämma eftersom jag hatar att göra den fin på något konstigt vis. Det är därför den är såhär tråkigt : )

Men den får bli någon annan dag, en vacker dag och ingen jäkla regn dag. UH
Bara jag som vill ha sommar? ;)



2010-05-10 @ 19:46:12 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


teoriprov

Håller på med ett teoriprov just nu, måste bara säga att en del frågor är bara för fåniga...även om dom är sanna ;)


2010-05-09 @ 20:26:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag igen!

Det blir alltid söndag lika fort! Men den här söndagen känns inte så jobbig eftersom vi bara går i skolan måndag till onsdag nu i veckan. Hur skönt som helst ;) Just nu sitter jag och försöker plugga lite, ligger som vanligt efter en del i skolan. Men det är inte långt kvar nu, känns riktigt bra!

Jaja, arbetsmiljö var det!..


2010-05-09 @ 19:11:06 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppsala

Idag åkte jag och älsklingen till Uppsala, biltema och ikea. Låter nog väldigt tråkigt men det var det inte! :) Jag köpte lite småsaker till bilen och en present till Sandra. Stackarn fyllde år tidigt i mars, men bättre sent än aldrig brukar man väl säga? inte så snällt, hon är ändå min ända hel syster. Och hon är guld värd!

På hemvägen åkte vi förbi vendel, där skulle vi fira kusinen min. Nu är vi hemma och degar, blir en lugn kväll med film. Mysigt..


2010-05-08 @ 21:30:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


ikea

Det var riktigt kämpigt att kliva upp ur sängen imorse, pinsamt jobbigt eftersom hjärtat var tvungen att kliva upp 2 timmar före mig. Jag var nog tröttare i vilket fall som helst..
Idag har jag inte hunnit med så mycket, åkte hem från skolan vid fyra efter att gjort ett prov. Hoppas det gick bra då! Snart ska jag ut och köra lite. Kul! Men det är bara kul för jag ska köra min bil, haha. Snart kommer det svida när man måste tanka och så med. Usch, tänkte tanka för första gången idag faktiskt. Min ekonomi kommer inte se så bra ut när jag fått körkort är en sak som är säkert...

Har inge direkta planer för i helgen heller! Tråkigt, men funderar på att dra med tommy på en tur till Uppsala på lördag iallafall. Det värsta är att jag skulle vilja kika på ikea en snabbis när man ändå är där men om jag säger det till honom kommer han väl ångra sig ;p

2010-05-06 @ 18:35:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


skolan

Våran lärare är hemma hela den här veckan och jag får ingenting gjort just nu.
Snart har vi iallafall matte, hur nu det ska gå. Vi har 2 långa matte lektioner mellan halv tre och fyra på onsdagar och torsdagar. Koncentrationsförmågan är inte riktigt på topp då kan ja säga! Så det lär bli en hel del skratt..

Efter skolan åker jag hem till Tommy! mys

2010-05-05 @ 14:16:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sushi

Hittade en gammal mobil bild när jag förde över lite bilder, så nu blev jag jätte sugen på sushi ;p
Är ganska säker på att vi gjorde ungefär 100 bitar den kvällen bilden kommer ifrån, haha!
Fick nästan i oss allt med ^^






2010-05-04 @ 23:28:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


trött!

Är hur trött som helst efter en jobbig dag. Efter skolan åkte jag in till Uppsala och körde idag igen, tråkigt när dagarna bara försvinner...

Nu blir det duschen och lite plugg! :)

2010-05-04 @ 21:06:42 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nu försöker jag igen!

Som varje måndag nuförtiden var jag in till Uppsala för att köra idag. Vi hade inga lektioner i skolan så jag och Alexandra åkte in en timme tidigare än vanligt.
Vi satt i 2 timmar och gjorde körprov och sen körde vi en dubbellektion.
Det har blivit en riktig bil dag idag för efter det och 2 cheeseburgare senare var vi påväg till luthagen för att hämta MIN bil. MIN egna bil. Jag är så himla nöjd! (:

Så nu när jag har köpt bil är det bara körkortet som saknas, men det är faktisk inte så jätte långt kvar.
Men men ... nog om bilar för idag, avslutar med bild på min gulliga lilla bil. Haha..




2010-05-03 @ 22:08:05 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0