Sofie Thörnqvist

dålig uppdatering

Har inte varit så bra på att skriva här men det beror mest på att jag fyllt år, tagit körtkort och...levt livet? Allt är så härligt just nu! :D Jag hoppas det håller i sig för det tycker jag faktiskt att jag är värd efter allt trist, hihi.




2010-06-30 @ 00:33:07 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


äntligen

18 år!!!!!!!!!

2010-06-27 @ 14:13:02 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


min hjärna är full

Mitt huvud har inte plats för mer information som har med bilkörning att göra känner jag. Det är så mycket som man ska veta och hur mycket jag än försöker går de inte! Försöker kompensera med lite teori nu ikväll eftersom körningen idag var katastrof. Jag är så himla nervös inför uppkörningen och det vart ju inte bättre idag när vi skulle "tillämpa körningen". Jag pratar på och frågar som vanligt men får liksom inget svar, haha jobbigt läge. Jag är uppväxt i Uppsala ändå så kör jag fel när vi ska till ikea, ikea av alla ställen också. Att jag ska vara nervös nu är galet, är ändå ett tag kvar.

När allt det här är över ska jag bjuda hela världen på glass.
Det kommer vara den bästa dagen i mitt liv, helt klart!


2010-06-22 @ 23:29:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


midsommar snart!

Mina midsommarplaner är helt ändrade, från att hyra stuga i leksand så blir jag hemma. Ja försöker dra ihop någonting här hemma hos mig och jag hoppas det blir najs! Dagen efter blir det väl lövsta eller krogen, för inte tänker jag vara hemma vid 12 slaget iallafall! :D haha jag måste erkänna att ja är bara nervös för min uppkörning. Det är därför jag får ont i magen bara jag tänker på att jag ska fylla år. Jag känner mig så oförberedd trots jag egentligen inte är det. Jag har till och med räknat med att kugga uppkörningen, så illa är det.

Men jag har ju iallafall min fina lilla röda bil som står redo här hemma.
Redo för tusentals mil tillsammans! ;)

2010-06-22 @ 00:10:41 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hihi

Måste bara få tjata lite och säga att det bara är en vecka kvar tills jag fyller år, så jäkla härligt! :D

2010-06-20 @ 15:03:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fest

Hemma nu efter en helt galen natt, och trots allt det negativa så tycker jag ändå att det blev en bra kväll tillslut. Man får helt enkelt bara glömma vissa grejer, börjar bli duktig på sånt nuja! :)

Dagens planer är iallafall att fira Emma som fyllt 18 år, så ska bara sova lite först sen så är det bara att åka vidare till örbyhus och se vad kvällen har att erbjuda. Gissar på att det blir lugnt med tanke på gårdagen.

Ha en bra lördag!

2010-06-19 @ 12:54:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mitt i veckan ba

Ligger här i sängen med en godispåse brevid mig och känner mig allmänt tjöck!
Funderar och funderar...

Jag undrar hur man kan lära känna en människa helt igenom, man vet allt om varandra och lite till! Man har nästan som skapat ett liv tillsammans med familjer och vänner runt sig. Man lägger väldigt mycket tid på varandra under en väldigt lång tid. Man är kär och har både bra och dåliga stunder. Man är tillsammans och älskar varandra.

Sen en dag så släpper man allt, det finns inte längre. Det är som bortblåst - känner jag ens dig?

Hur kan man helt plötsligt kan leva utan en människa som man varit så nära med. Jag vet alla känslor som spelar in och kanske tagit slut.
Men ändå, man har ju varit ett tillsammans. Hur kan man släppa en människa helt smärtfritt? Hur kan man totalt skita i allt? Hur kan den personen helt plötsligt bli så obetydelsefull efter så lång tid tillsammans?

Och framförallt....

Hur kan man vilja göra denna människa illa?

Det är någonting som jag aldrig kommer att förstå. Någon som vet?

2010-06-17 @ 22:17:31 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fear of loneliness

Denna dag har varit riktigt lång! Började med att jag tvingade med min söta syster att följa med in till stan eftersom jag hade körlektion. Innan dess hade jag tvingat henne att sova med mig eftersom jag HATAR att sova själv nuförtiden. Stackars unge, hon fick iallafall glass...som plåster på såret!
Körlektionen var ungefär lika tråkig som det varit de senaste tio gångerna - jag börjar lessna nu, vill bara ha det där j'vla körkortet nu :D

Kvällen har jag spenerat med mina nya föräldrar (Ida och Robin). Jag är så glad att dom finns! :)

Och på tal om ingenting har jag kommit på mig själv hur bitter jag har varit den senaste tiden. Inte bara bitter utan gammal och tråkig.

Idag när Sandra och jag cyklade hem från kyrkbyn så cyklade hon så där vingligt breve (cykla mellan linjerna som är på vägen). Jag hajade till direkt och blir skit sur när jag sen säger åt henne att sluta för det kan vara farligt.

Vadå farligt? Vilken tråkmåns jag blitt, det måste bort!






2010-06-17 @ 00:49:14 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


jobbiga tider

Jag ligger fortfarande kvar i sängen, gick upp vid 12 och kollade ut genom fönstret sen var det bara att gå tillbaka igen. Så himla tråkigt väder, och så typiskt att det är sånt här väder så fort vi har fått sommarlov. Jag önskade att jag jobbade just nu istället för slutet av sommaren. Kommer förmodligen vara bättre väder då..

Nu ska jag iallafall hoppa in i duschen, sen blir det till att städa rummet och plugga teori. Det börjar närma sig nu! =O

2010-06-15 @ 15:33:39 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


första dagen på sommarlovet!

Idag på eftermiddagen åkte jag, Ida och Robin till "älven" för att fiska. Trots att det väckte mycket minnen så var det jätte kul och mysigt. Men vi hade dock ingen fiskelycka, jag fick bara upp en liten mört och det var allt, hehe.







2010-06-15 @ 00:03:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


I am wounded...

 

2010-06-13 @ 22:59:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


header

Det är meningen att det ska komma upp en ny header inom kort, tillsvidare tog jag en gammal.
För man vet ju aldrig hur lång tid det kan ta ;p

2010-06-13 @ 16:16:51 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


vad gör man inte

"Nej Sofie, nu får du ge dig. Du är för snäll" - Alexandra

Snäll eller dum,
dum eller snäll?

Mest dum, tråkigt nog.


miss you

2010-06-12 @ 00:20:48 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


rubrik

Tänkte att det är dags att skriva någonting positivt :)

Idag har jag varit på förflyttningsteknik på Åskarbygården, var väl helt ok men eftersom det inte var så länge sedan vi gick på en sådan så kändes det ändå som man kunde det mesta. Inte för jag alltid brukar använda mig av det, men det ska väl ändras på.
Efter det drog jag hem till Ida, min för nuvarande psykolog (har ett par stycken till). Pratade lite problem, medans hon satt och klistrade ihop ett födelsedagskort till Robin som fyllde 20 idag! Grattis till honom!
Så senare kom Robin och hämtade oss, fick skjuts hem och åt lite. Sen gick jag snabbt över till dom igen (sällskapssjuk) och det trappade in andra lite senare. Vi planerade för midsommar, hoppas verkligen att det inte blir en plågsam helg. Men det är 9 mot 1 och jag tror jag följer med ändå :)

Nu helt plötsligt kom jag på mig själv, undra hur många som läser detta känner mig. Det kan vara väldigt lätt att missuppfatta det annars kan jag tänka mig. Haha, jag är bara för trött just nu! Natti <3

2010-06-09 @ 23:51:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


du..?

Otrohet är det värsta som finns.

2010-06-09 @ 17:45:35 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


tråkig info

Har tillbringat hela helgen med mina brudar och det gillas :) har säkert 100 myggbett från helgen med, det kliar överallt, det var riktigt äckligt när vi var i karlholm. Så sjukt mycket mygg! Här hemma är det flugor istället, dom är faktisk lite bättre men fyfan för insekter säger jag bara.

Resten av denna söndag ska jag se till att plugga nu, betygen sätts imorgon och jag har två uppgifter som måste in ikväll. Härlig planering utav mig jag vet, men jag är van.

tjingeling

2010-06-06 @ 15:06:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0