Sofie Thörnqvist

Puccini

Det var väldans skönt med sovmorgon i morse kan ja säga! :) Är hemma nu efter några timmar i stallet hos söta Puccini. Vi tog en lång ridtur i skogen och det var perfekt väder, riktigt härligt!
Just nu väntar jag på mat och efter maten ska jag ta mig hem till Alexandra för att slinga hennes hår och planera lite...det börjar ju närma sig! :)

och föresten, min underbara träningsvärk från igår är inte att leka med, armarna - smärta. Trots mina låga vikter så verkar det inte gå att komma ifrån det, otränade Sofie..inte skönt alls. Tror jag har sluppit att sträckt någon muskel iaf, annars brukar de vara standard.

Ha en bra dag tisdag!

2010-08-31 @ 16:03:36 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


måndag igen då!

Helgen gick lika fort som vanligt och redan nu börjar jag längta tills nästa helg. Även om jag till och med ska vara barnvakt då, trökigt. Men är så illa tvungen att deala lite när det gäller min bil. Peter fixar handbromsen - Jag är barnvakt. Jag säger då inte nej iaf! =)
Slutade vid lunch idag, det börjar bli en vana men dom här slappa dagarna (ledig imorgon till och med!!!). Kommer bli jobbigt när vi får vårat nya schema...

Nu ska jag försöka fixa och dona lite innan jag drar iväg och tränar. Bodypump som gäller! :) Häärligt, jag kommer förmodligen inte kunna gå imorgon dock...men de ska väl kännas att man har tränat.



2010-08-30 @ 15:13:52 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bilder från i fredags

Då vi firade Alexandra och förfestade inför krogen. Jätte kul kväll, ja var så väldigt trött bara. Mitt slappa skolschema tar kål på mig...då är det riktigt illa!










Alexandras intresse för hembränt måste vi självklart utnyttja när det kom till presenter..




haha, vad är det som saknas?



2010-08-29 @ 15:09:28 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Snart fredag, wiho

Håller på att kolla runt lite efter en resväska. Kom på det lite hastigt igår och kom fram till att det är dags att köpa en egen istället för att låna av andra helatiden. Men inte var dom billiga heller, men samtidigt är det väl inget man köper så ofta. Var inte det lättaste att hitta på någon bra så ger nog upp för tillfället, får kika i stan imorgon istället...
Så som sagt så ska jag till Uppsala imorgon med Mimmi, Josefinek och Jempa. Vi tänkte shoppa lite innan vi beger oss hem till Alexandra för att fira henne innan det blir utgång! :) Hoppas på en kulig kväll med brudarna och det blir det garanterat!
Synd är bara att inte alla kan följa med ..

Nu ska jag slå en pling till Ida :)

2010-08-26 @ 20:38:54 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Man vet varken ut eller in längre

You're a lovekiller

You're a murderer

Jag hatar att du gjort mig så lik dig. Helt känslolös och kall,
det värsta man kan vara.

Vill känna, vill veta men vågar inte.
Så sjukt rädd för sveket.


2010-08-25 @ 23:31:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utan dina andetag




2010-08-25 @ 19:40:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det goda har sina biverkningar

Det står chockladmuffins står inne i ugnen för tillfället, och det är faktiskt ingenting posetivt. Det var ju denna vecka som jag skulle försöka få lite rutiner och sluta äta massa sött och flott. Men jag kan inte, det går inte. Socker och jag har tydligen en relation som inte går att avsluta hur som helst, om vi inte får träffas så blir det motsatt effekt - blir helt galen i det istället. Men jag ska dra ner på det, skjuter upp det lite fint till nästa vecka för då ska ja börja träna igen med. Är taggad som bara den, ska bli jätte kul! :D

Nu tänkte jag ta tag i det här med årsboken som jag skulle fixat innan sommarlovet (jag borde verkligen skämmas...och det gör jag). Typiskt mig att ta ansvar för massor men slarva.







2010-08-24 @ 19:21:54 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ibland är skolan underbar

Idag slutade vi klockan halv 11 och imorgon har vi en lektion. Mjukstart på den här terminen kan man verkligen säga :) Nu ska jag kolla klart på dear john och hoppa i säng. Har ju till och med sovsällskap och allt, kan inte bli bättre! Natti!

2010-08-23 @ 23:29:27 Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Väldigt nöjd



2010-08-22 @ 21:01:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En riktig slapp söndag!

Har faktiskt saknat dom här slapp söndagarna, dom har inte varit sig lik under sommaren men nu är dom tillbaka! :) Har gjort precis lika lite som vanligt. Försökte fixa mat till Sandra och mig för en stund sedan, men det gick verkligen åt helvete. Vad har hänt? Jag kan inte laga någonting. Skulle gottgöra henne med chokladsås och banan, men jag lyckas till och med bränna chockladsåsen....helt otroligt!

Men men, ska ut och njuta av solen lite nu innan den försvinner.
Hösten är ju här snart :( vill inte!



I am proud of you, you deserve better...even if you do not believe it.
you will see :)
2010-08-22 @ 16:40:08 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Alexandra 18! :D

Grattis på 18 års dagen gumman!
Snart är det du och jag som åker iväg och njuter av värmen i Aiya napa ;)



2010-08-22 @ 12:19:48 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Simone 3 år

Kom hem för inte så länge sedan, har varit och firat lilla Simone som fyller 3 år idag.
Marie hade fixat hello kitty tårta och allt, hehe gulligt!
För i övrigt så har helgen varit lugn, väldigt lugn. Men de kan vara skönt det med ibland :)





2010-08-21 @ 19:20:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tiden läker inga sår

"Jag får väl hitta någon som jag klarar av att leva med istället"

Endel saker som du sagt försvinner aldrig från mitt huvud. De ligger liksom och gnager i mitt huvud och får mig att känna mig värdelös och misslyckad. Det spelar ingen roll vad du gjort mot mig, sagt till mig på senare dar tydligen, du finns fortfarande kvar. Minnena kommer aldrig försvinna hur mycket jag än vill. Just för att du inte är värd dom. Det spel du har spelat kommer jag aldrig kunna förlåta. Du har sårat mig för mycket, men som sagt....dom där minnena är värst. Just för allt var en LÖGN.

2010-08-19 @ 00:20:54 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Såklart jag kommer tänka på det nu

Haft ett bra avslut på sommarlovet med några b-rudar idag. Vi firade in skolan med kebabrulle och cheescake, satt riktigt fint faktiskt! Ska bli väldans kul att träffa alla från klassen imorgon igen :) Sen är det inte många veckor kvar tills jag och Alexandra åker till Aiya napa, bara några dagar tills hon fyller år också föresten..

Sista året nudå, helt galet! Kommer förmodligen vara hur kul och gå hur snabbt som helst... studenten :)

2010-08-18 @ 22:48:26 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fiske expert

Några bilder från i Söndags då vi fick för oss att meta lite :)










2010-08-18 @ 11:59:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Whats the point?



2010-08-17 @ 00:22:28 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


rip

Vila i frid Stephany.
Det är hemskt när sånt här händer, tänker på Jennifer och hennes familj. Var starka! <3

2010-08-15 @ 14:12:29 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Söndag

Har haft en jätte trevlig helg! Fest i fredags och igår så vart det grönalund. Det var sommarkrysset på grönan igår så fick se jätte bra artister, bla. flo rida, johnossi och stromae. Väldigt trevligt faktiskt :)
Är i Uppsala just nu, ska dra mig hemåt snart...slänger upp lite bilder då istället!





2010-08-15 @ 14:08:33 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sweet home



Såhär blev det!
Tycker jag mest blev blank (jag hatar när man blir det!). Men det är tydligen såhär en vardags makeup ska se ut, enligt dom som kan. Skulle dock aldrig kunna ha på mig så mycket smink på mig till vardags, speciellt inte "på" ögonen. Det syns inte bra på bilden dock...

Nu ska jag sova en timme innan jag sticker iväg till jobbet, vart tog min ork vägen?! är helt sluut...



2010-08-12 @ 15:29:01 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


man får

Nu är jag hemma en snabbis för lite fix innan jag drar till Uppsala! Ska passa på att kolla om de fått in min mobil som jag beställde för 1,5 vecka sen med, för såå lång tid kan de väl inte ta. Jobbar direkt efteråt gör jag också (2 dagar kvar ;D). Kan inte låta bli att längta lite tills imorgon heller, fest i karlholm "end of summer party?"...hoppas de blir bra nu och inte som man trodde från början :) Sen på lördag, grönalund med familjen. Jag har saknat Simone! De här blir en bra helg de :D

2010-08-12 @ 10:20:27 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tråkiga vardag

Är hemma nu efter en jobbdag, endel pass är bara för tråkiga. Som idag, fint väder ute och allt. Jag jobbade mellan 10-18 Blev inte mycket sol för mig alltså. Ska tydligen vara regn och åska resten av veckan med enligt tidningen, som lyckat då! Vi som ska till grönalund på lördag, jag hoppas det inte stämmer.

Imorgon ska jag till Make up store, fick ett presentkort där när jag fyllde. Väldigt bra present :) Har bara hört bra om dom också så jag hoppas de blir kul! Om inte annat så vet jag att deras produkter är kanoners...

Nu blir det kaffe sen åker jag, vägrar sova själv inatt igen. (:
2010-08-11 @ 19:42:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


happyland

Jag måste bara få säga att jag har världens bästa vänner! Jag menar det verkligen, finns inga bättre. Puss på er och tack för ni finns <3





2010-08-11 @ 01:07:57 Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()


trött?

Bara jag som hatar när man inte kan sova...?
Speciellt när man ska jobba dagen efter......?
3 dagar kvar sen ska jag bara njuta innan skolan börjar :)






2010-08-11 @ 00:58:43 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Det är jobbigt att inte veta vad man vill.

Jobbar mellan 17-21 idag. Lagom länge de tycker jag ;p Innan dess ska jag till stallen för att hälsa på Puccini...ni får ha en bra dag! :)



2010-08-10 @ 12:22:59 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vet ni vad.....

Jag tänkte faktiskt ta tag i det här med bloggen igen. De kanske låter kult, och de är det också :)

Efter att ha jobbat förra veckan och hela helgen, delad tur å långa pass. Så var det hur skönt som helst att få sova ut imorse! Försökte göra så lite som möjligt idag, det ska väl kännas att man är ledig.
En sak som är gjord är att resan är bokad och betald. Så om ganska precis en månad sitter jag och Alexandra på flyget påväg till Cypern - Ayia napa. Kan inte bli annat än kul på en sån ö med en sån partypingla :)






Nu tänkte jag ta en kopp te (väldigt passande till detta väder, uhh) och ringa Ida. pyss



2010-08-09 @ 20:03:30 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0