Sofie Thörnqvist

vattenmelon

Jag har säkert fått i mig 1 kilo vatten melon, det bästa som finns! Magen gillar det inte lika mycket som mina smaklökar dock, ont!

så nu vet ni vad jag önskar mig i 18 års present

Nu ska jag fortsätta plugga, vi har faktiskt valt inriktning nu. Jag valde sjukvård, mina planer ser lite annorlunda ut nu än för 1 år sen om man säger så. Då var det behandligsassistent som stod på listan, men eftersom man ofta måsta vara över 25 för att arbeta med unga killar med problem så känns det lite som att den iden slocknade lite. Jag tänker väl inte vänta tills jag fyller 25 för att kunna få ett arbeta med det jag vill. Då kan jag lika gärna satsa på det senare :)

2010-04-21 @ 20:01:21 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


söndag

Idag är en sån där värdelös söndag som man önskar man bara hade sovit förbi. Massa bråk och onödiga saker. Men tur som är så brukar det mesta lösa sig och det hoppas jag även att det här gör! :)

Sitter iallafall hemma nu, har försökt plugga lite men mitt huvud vill inte. Och när jag tänkte att jag iallafall kunde öva lite på ett körprov slutade det med att internetsidan hängde sig efter att jag gjort hälften av frågorna, jippie...
Sandra påminnde mig att det var ballar av stål idag och det är väl kanske det ända som kan få mig på bättre humör idag! Jag har så tråkig och sämst humor så att det är synd om mig :)

Körning imorgon med, börjar känna mig lite pressad. Tiden går ju så fort!!
Snart är jag 18 år, fan va härligt! :D

2010-04-18 @ 20:34:11 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


fredagsmys

Är i Uppsala och myser framför tvn med la familia. Simone springer runt och flamsar och är precis lika söt som vanligt. Världens sötaste systeryster.

Jag är fortfarande lika tråkig men tänkte iallafall säga trevlig helg! :)




2010-04-16 @ 20:56:38 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


blogg

Min blogg är helt värdelös just nu.
Men jag har helt enkelt varken tid eller lust, för tillfället..

Ser verkligen inte fram emot skola om några dagar!
Så först ska jag ha kul med brudarna imorgon, förfest hemma hos Jempa och det ser jag mest fram emot =D länge sedan man träffade allihopa. Det känns hel konstigt att säga att jag i stort sätt inte varit i skolan på 6 veckor, inte haft en ända lektion. Det värsta är att man får väl en chock i skolan på måndag :) pluggtider, härligt!

2010-04-09 @ 22:27:19 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


uppsala

Gick upp tidigt idag och åkte in till Uppsala med Idapida. Hittade lite kläder, käkade lunch och hade det allmänt bra. Just nu mår jag mindre bra. Febern från förskylningen som jag inte blir av med har kommit tillbaka, fy fan för att vara sjuk.
Så denna kväll blir väldigt lugn, ska försöka gå igenom ett körkortsprov eller nått iallafall :)

Middagen är klar!

2010-04-06 @ 18:11:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


härliga lov

Det är härligt med lov, mindre härligt är att jag har en väldigt stor hög med plugg som måste göras. Var över en månad sen jag gick i skolan så det värsta är att jag har glömt bort alla uppgifter med. Men en tur till norge var det helt klart värt. Saknar min norska brudar! Jag och Alexandra ska förhoppningsvis kunna åka dit i sommar. Det skulle vara kul att ta bilen, men då är det nog bäst att båda har körkort. Jobbigt att köra annars kan ja tänka mig ;p

Men iallfall så kommer Josefine hit idag, det är inte varje dag! Jag ska slinga hennes hår. Hoppas det blir bra ;)
Var precis till tierp och köpte morötter och dipp som vi kan knapra på också! hehe


2010-04-05 @ 14:10:44 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


en ovanligt lugn stund

Nu efter en månad så är det första kvällen som jag är hemma utan planer och besök. Känns tomt och konstigt, men det känns ändå välbehövligt. Ska snart ta en dusch, städa mitt rum och kolla igenom lite bilder från Norge som jag tänkte lägga upp här ikväll.

Jusste....
Idag så har jag praktiserat, fått sommarjobb och eventuellt extra jobb.
Känns bättre än bra om man säger så ;D

2010-04-01 @ 20:00:03 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0