Sofie Thörnqvist

I win!

helgen var bra trots sina omständigheter, nu är det skola i några veckor som gäller och tyvärr är jag väldigt otagg. men det är inte långt kvar nu! :D det ända som rör sig i huvudet just nu - studenten.
både positiva och negativa tankar.

njuter bara av allt allt är så himla bra just nu, har verkligen ingenting att klaga på nu när vi ska flytta också. tänk att det mesta kan lösa sig ändå trots att det känts som en omöjlighet,
helt otroligt :)



2011-02-28 @ 17:44:28 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


cover all mix

jobb idag och jobb imorgon, känns bra fint så man kan få ihop lite pengar så det blir en ny soffa tills vi flyttar. Ett matbord + stolar ska också ihandlas, eventuellt redan på måndag :)
imorgon så har jag dragit med josefine och tre tomtar för att kika på lite daniel adams ray, efter de blir det heartbreak beroende på hur sent vi kommer hem.

fick hem min concealer från make up store idag, beställde den igår från kicks. de hade nämligen medlemsrabatt så jag fick endast betala 187 kronor och då var det inklusive 49 kr frakt :) kap! hoppas den är lika bra som det sägs nurå.





2011-02-24 @ 22:40:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sportlov

har jobbat två nätter nu, och idag känns det som jag är bakfull. så sjukt sliten man blir, eventuellt ska jag jobba inatt med men då är det sista natten som gäller.

idag ska jag hinna med att åka hem till Linn och fira henne lite eftersom hon fyller idag =) sen kanske vi åker och kikar på lite hockey, de visar sig.




2011-02-21 @ 16:05:18 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


glädje

den första maj så flyttar jag och j till tierp, och en månad senare tar jag studenten.
har väldigt mycket att se fram emot, men det räcker inte för innan dess så blir det studentkryssning, skiva och studentfest. kommer bli grymt! :)

 

 

 

 

2011-02-17 @ 18:40:13 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


brandstationen

I tisdags när vi var på brandstation fick vi göra lite tester, bla.

-höjdtest (klättra upp för en stege tjugo meter, åka ner)

- klaustrofobi (med full utrustnining - 18 kg extra på ryggen + kläder. Vi skulle krypa i 2 olika trånga utrymen, ena var låång!)


- Någon form av styrkebana där man bla fick släpa en docka en bra bit, bära verktyg osv.

- Gå på lutande löpband i 8 min med full utrustning...



Jag klarade alltihop och är jäla nöjd, fint med träningsverk dagen efter. Nu blev de helt plötsligt jätte bråttom med att hinna duscha, ha en fin kväll! :)



2011-02-10 @ 16:34:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


äntligen sol!

kom precis hem från några timmar i stallet, det är så mycket skönare nu när solen är framme. nu slipper man halft frysa ihjäl efter en ridtur. har iallafall precis bytt om till träningskläder och ska strax åka iväg till Johan en sväng innan Linn kommer och hämtar mig, dags för body pump! senare ändå blir det tacos, vilken fin söndag det blev :)




2011-02-06 @ 16:54:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tierpsbyggen

Jag hade aldrig förväntat mig att det var så svårt att få en lägenhet i tierp + dyrt. Kanske för man aldrig planerat att bo där heller ;) men numer 104 i kön till en 2:a gjorde mig väldigt förvånad.


2011-02-05 @ 16:59:14 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hej!

Ja hade faktiskt tänkt ta tag i det här med bloggandet för så här kan de ju inte vara iallafall. Orsaken till den dåliga uppdateringen är att tiden inte riktigt räcker till. Men de får man väl ändra på helt enkelt.

Idag är det en efterlängtad lördag och om några timmar ska jag bege mig mot mehedeby och träffa två brudar, Alexandra och Josefine. Ska bli väldigt mysigt. Härligt med en lugn helg så man får chansen att vila upp sig. Fattar inte hur man kan vara så trött i veckorna, knasigt.

Ha en bra lördag! :)

(bjuder på lite gamla snygg-bilder på oss!)








2011-02-05 @ 14:45:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0